Pro info:
http://www.potenza.cz/ing/ing_vop.pdf
No jak se to vezme, narážím na weby kde je třeba affil od Home Creditu, nebo Vitacredit celý web je o tom že to jsou tři stránky kde je formulář a jedna normostrana "paskvil textu" a nic víc, člověk se tam nedozví naprosto nic a podle mého soudu lidé využijí formulář jenom proto aby se dozvěděli další informace, jenže to je podle mě špatně, návštěvník by měl ten formulář odesílat v okamžiku kdy je primárně rozhodnut si úvěr sjednat, má dostatek informací o tom jaký produkt chce a u něj je největší šance že si ten úvěr nakonec vezme a že affil partner dostane pěknou provizi. Vezmi si to u hypotéky, jestli to někdo bude tlačit cestou tisíc vyplněných formulářů za 50 korun a Vitacredit s té tisícovky lidí neudá ani jednu hypotéku, protože ty lidi prostě před vyplněním formuláře nedostali dostatečné informace můžeme očekávat že udělá podobnou věc jako ING. Pokud ale dostatečně informuješ návštěvníka a on odesílá formulář s tím, že ví o produktu "vše" například to, že u hypotéky od Vitacreditu ručíš nemovitostí (což se hodně lidí dozví právě až od pracovníka Vitacredit" a poté odchází) je velká pravděpodobnost, že hypotéku sjedná a ty nedostaneš 50 korun ale 6 tisíc dokud ale bude mezi affiláky většina jdoucí po "lehčí" vidině 50 korun, může se stát že podobných úprav programů jako udělal ING nás čeká povícero. Já osobně na affil webu mám minimálně 20 článků věnujících se problematice daného produktu a je hlavně na mě abych se snažil o to že návštěvník se u mě dozví co nejvíc, protože já nechci 50 korun ale já chci, aby ten člověk byl informován a tu Hypotéku si uzavřel a já dostal 6 tisíc ne 50 korun. Dokud toto někteří "affiláci" nepochopí bude úprav programů viz ING přibývat.kalabek píše:S tím souhlasím a chápu tedy jejich reakci. Teď jsem si to projel na Google a asi hodně partnerů přijde o domény a vůbec weby.
Takže si myslíš, že malé weby, které nabízejí půjčky, hypotéky a i tyto produkty, že nemají moc dlouhou životnost?
freez píše:No jak se to vezme, narážím na weby kde je třeba affil od Home Creditu, nebo Vitacredit celý web je o tom že to jsou tři stránky kde je formulář a jedna normostrana "paskvil textu" a nic víc......
........ Dokud toto někteří "affiláci" nepochopí bude úprav programů viz ING přibývat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů