Na poker jsou nejlepší pokeraffiliateworld.com a pokeraffiliatesolutions.com.
Na obecný affil clickbooth.com.
Na ebooky atd. clickbank.com.
Máte zkušenosti se zahraničním Affiliatem?
Re: Máte zkušenosti se zahraničním Affiliatem?
Přečtěte si mou knihu Jak prodat více díky AFFILIATE MARKETINGU. První český software, jenž umožňuje komukoliv velmi rychle spustit affliate program pro svůj e-shop či projekt AffilBox. Podívejte se také na můj blog, určitě vás tam něco zaujme.
Ten poker super, hlavně PAS.
Clickbank musíš vhodně vybrat produkt, ale pak celkem jo.
A clickbooth je pecka, jen jsem měl problém se schválením účtu . Mrkni na jejich kancly: http://www.youtube.com/watch?v=o_gFjUxYKq0
Clickbank musíš vhodně vybrat produkt, ale pak celkem jo.
A clickbooth je pecka, jen jsem měl problém se schválením účtu . Mrkni na jejich kancly: http://www.youtube.com/watch?v=o_gFjUxYKq0
Přečtěte si mou knihu Jak prodat více díky AFFILIATE MARKETINGU. První český software, jenž umožňuje komukoliv velmi rychle spustit affliate program pro svůj e-shop či projekt AffilBox. Podívejte se také na můj blog, určitě vás tam něco zaujme.
Netuším vůbec... tak dlouho jsem komunikoval se supportem, až to povolili
Sakra to video je mazec
Affilák.cz - blog nejen o affiliate marketingu
Zahraničí zatim jen okrajově, ale je to jeden z plánů na tenhle rok. Jenže těch affilů je tolik, že fakt nevim co vybrat. Akorát se bojim, že se nepodaří sehnat dostatek uživatelů z vyhledávačů. Takže to bude chtít využít opravdu všechny možný zdroje návštěvnosti - na druhou stranu oproti několika měsíčnímu čekání na indexaci Seznamu by to mohlo bejt zas mnohem zajímavější.
btw. Předpokládám, že propagujete vlastní affil weby, nebo eshopy propagujete v reklamních systémech přímo (pokud je povoleno)?
btw. Předpokládám, že propagujete vlastní affil weby, nebo eshopy propagujete v reklamních systémech přímo (pokud je povoleno)?
Dneska jsem četl zajímavý soupis 10 nejlepších zahraničních affiliate sítí, třeba někomu pomůže:
NeverBlue – NeverBlue is in everyone’s Top 3 list. Canadian, popular and professional.
MediaWhiz – Not the biggest network but especially well-liked by advertisers and agencies.
ClickBooth – John Lemp’s behemoth had a strong 2011. Clickbooth is making money for a lot of people.
PeerFly – Came from nowhere in our last survey and zoomed in popularity this year. Great staff and an excellent platform.
Market Leverage – A high-quality network popular with expert, experienced affiliates.
Max Bounty – After a butting heads with Facebook this year Maxbounty has ended 2011 stronger than ever..
Adscend Media – Very strong in content monetization with good reach and a nice offer portfolio.
Convert2Media – Co-founder Ruck left in 2011 but C2M has continued to grow.
MediaTrust – Highly professional with an appeal to brand advertisers.
Adknowledge – Strong in predictive/behavioral technology, good reputation.
O affiliate a online podnikání píšu čas od času na svém blogu TipInternet.cz