Dave píše:Jelikož už na mě tlačí všichni ze všech stran, začínám se více věnovat cestovku.. Ovšem nestačím se divit.. srovnejto.cz s 7% jsem ani neotevřel.. Ale v případě následujících programů pojištění pro 12 dní:
epojisteni - 185 Kč (pojištovna Slavia - wtf? tam se pojistí jen bezdětný sebevrah) - AXA, Slavia, ERV - víc pojištoven nemají?
wustenrot - 192 Kč
allianz - 394 Kč
čsob - 205 Kč
aig - 317 Kč
Z těchto programů si dokáži vybrat snad jen ČSOB... Jsem tu jediný, který řeší co lidem nabízí? Jak jste na tom vy?
Kde máš blog prosím?mrremo píše:Já do toho byzu teprve nastupuju. Buď rád, že jsi to neotevřel. Mi sice nabízeli 10%, ale... Nic nebudu to sem tahat, připravuji článek, kde sepisuju, proč by se někteří obchodníci do affiliate neměli pouštět.
Dave píše:Kde máš blog prosím?mrremo píše:Já do toho byzu teprve nastupuju. Buď rád, že jsi to neotevřel. Mi sice nabízeli 10%, ale... Nic nebudu to sem tahat, připravuji článek, kde sepisuju, proč by se někteří obchodníci do affiliate neměli pouštět.
No jo, ale to čekáme asi jen my dva. Většina kouká hlavně na cenu a dejme tomu na rozsah pojištění a můžeš jim vykládat horem, spodem, bokem, že je lepší si trochu připlatit a je to furt prd platnýDave píše:Pozor.. čekám od nich to, aby v případě problémů platili. Což se u Slavie říci nedá. Šetřílky neřeším, jde mi spíš opravdu o to, nabídnou lidem to, co bych si objednal i já a mít čisté svědomí. Asi to vidím opravdu jen na ruční výběr 3 pojišťoven a pasivní textlinks.
Kupuješ nebo je oficiální vlastník tvůj kolega? Za kolik?mrremo píše:dalky.cz
stephan píše:Kupuješ nebo je oficiální vlastník tvůj kolega? Za kolik?mrremo píše:dalky.cz
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 6 hostů