Já jsem to chtěl právě prvně probrat s SA nechci šířit paniku, jenže když nereagují, je to složité. No v kostce jde o to, že SA si spoustu zájezdů přehodila na subdomény, jako například poznavaci.dovolena.cz, hotel.dovolena.cz, eurovikend.dovolena.cz atd. Jenže ty když vyhledáváš zájezdy, tak vyhledávač tě háže na subdomény jak se mu to hodí, takže ty chceš dovolenou ve španělsku a jsi na doméně dovolena.cz, pak zadáš lokalitu Barcelona a najednou voalá a jsi na subdoméně poznavaci.dovolena.cz a jak s toho uděláš odkaz, je nefunkční. Momentálně mi to přijde tak, že cokoli jiného než dovolena.cz, tedy jakákoli odchylka nebo subdoména prostě nefunguje, nepočítá proklik, testovací objednávka nikde, prostě mrtvola. Týká se to prakticky všech větších měst, Paříž, Londýn, Madrid, atd jak zacílíš, jsi na poznavaci.dovolena.cz a už to nefunguje. Jedinné kdy to funguje, je ten případ, kdy se návštěvník od tebe nejprve proklikne přes standartní vyhledávač na doménu dovolena.cz a teprve tam někde zvolí že chce třeba Madrid, jenže to je dost málo pravděpodobné. V tomto případě se sice ukáže proklik, ale nevím jak je to s objednávkou, tam jsem testovací nezkoušel.
Jako už mně nebaví dělat affiliate provozovatelům testovacího jezdce

každej tejden někde u někoho něco nefunguje, už mě pěkně serou