Zdravím,
díky prvním free videím z kurzu Affiliate Mystery jsem se dozvěděl o pojmu piggybags a celkem mě to zaujalo. Hned jsem to také chtěl vyzkoušet, a tak jsem za půl hodinky vytvořil tento web: http://nejlepsi-online-hry.webnode.cz/
Podle mě na piggybags není nic složitého, ale stejně bych rád věděl, co si o tomto mém prvním piggu na první pohled myslíte? Ještě samozřejmě není hotový, ke všem hrám chci postupně přidat krátké popisky a videa, ale rád bych věděl, zda-li mi tam chybí něco důležitého.
Budu moc rád, když se podělíte o vaše zkušenosti s tímto druhem affiliate, např. jak dobře se tyto weby umisťují, kolik vám může takový piggy vydělat atp.. Mě se například moc líbí fakt, že piggybags snesou agresivní linkbuilding.
Piggybags - názory, zkušenosti
Re: Piggybags - názory, zkušenosti

Cestujlevne.com - žij dokud můžeš!
Tím mi chceš říci co? Samozřejmě jsem ten web neudělal, abych na něm za měsíc vydělával stovky tisíc korunDave píše:jakmile začneš cokoliv dělat s vidinou rychlých a snadných peněz - dopadne to špatně.

Jinak pojem affiliate marketing znám + - rok, aktivně jsem se mu začal věnovat v létě a moc dobře vím, že vidina rychlých a snadných peněz je slepá ulička

Koukam to jsem zase něco vymyslel 
Jinak na tom webu je vše špatně
Trošku jsi nepochopil co to vubec piggybag je..
Tom

Tom
Díky za odpověď, alespoň už vím, jak na tom s piggybags jsem (bída)cloudi píše:Koukam to jsem zase něco vymyslel
Tom

Alespoň jsem si vyzkoušel práci s Webnode, a musím říct, že je to parádně udělaný. Když si vzpomenu, co dříve vznikalo z těchto zdarma webů za hrůzy, tak je to fakt hodně velký krok dopředu.
JJ webnode je dobrej
pak si napisem a ja ti řeknu co a jak.
Tom

Tom
tohle je třeba piggybag: http://povinne-ruceni-porovnani.weebly.com/
Díky tomu, že snesou "agresivnější formu linkbuildingu" si autor tohoto webu objednal nějaké spam komentáře a "díky" takovým podnikatelům jsem měl zaspamované forum
Díky tomu, že snesou "agresivnější formu linkbuildingu" si autor tohoto webu objednal nějaké spam komentáře a "díky" takovým podnikatelům jsem měl zaspamované forum

Affilák.cz - blog nejen o affiliate marketingu