Ahoj,
je mi velkou ctí vám oznámit, že za týden tu bude AffilBox již 2 roky. Konkrétně 5.9. Mám z toho velikou radost, protože právě díky této aplikaci se v ČR affiliate začíná více a více využívat. Věřím, že v následujících 2 letech to bude hlavní marketingový kanál, do kterého většina firem bude směřovat svou pozornost.
Abychom tuto událost oslavili a také, abychom vám umožnili se vzájemně potkat a vyměnit si zkušenosti ze světa affiliate, tak si vás dovolujeme pozvat na 1. Affiliate čtvrtek. Pokud se tato akce osvědčí, tak budeme v pořádání podobných akcí pokračovat i dále.
Rezervoval jsem nám místo na 5.9. od 19:00 v restauraci Lokál U bílé kuželky - http://lokal-ubilekuzelky.ambi.cz/, Míšeňská 12, 110 00 Praha 1.
Účast přislíbili také zástupci VIV NETwork, kteří v ČR zastupují největší provizní síť CJ.com. Pozvánku jsem rozeslal také na mé kontakty z řad affiliate partnerů i obchodníků. Takže je možnost, že navážete zajímavé spolupráce.
Přihlásit se můžete na Facebooku na adrese: https://www.facebook.com/events/635352809831126/
Budu velmi rád, pokud do komentářů napíšete nějaké vaše dotazy a témata, které bychom mohli probrat.
Přeji vám krásný den a budu se těšit na setkání.
1. affiliate čtvrtek
1. affiliate čtvrtek
Přečtěte si knihu Jak prodat více díky AFFILIATE MARKETINGU. Využijte 1. český software, který umožňuje komukoliv velmi rychle spustit affliate program pro váš e-shop či projekt AffilBox.cz. Partneři se mohou registrovat do +500 kampaní na 1 místě = na Partnerbox.cz. A neměly by vám ujít naše 2 podcasty = Affilboxí a Partnerboxí.
Re: 1. affiliate čtvrtek
Těžko říci, nevím přesně co kdo dělá, je tam spousta pro mě neznámých jmen.
Přečtěte si knihu Jak prodat více díky AFFILIATE MARKETINGU. Využijte 1. český software, který umožňuje komukoliv velmi rychle spustit affliate program pro váš e-shop či projekt AffilBox.cz. Partneři se mohou registrovat do +500 kampaní na 1 místě = na Partnerbox.cz. A neměly by vám ujít naše 2 podcasty = Affilboxí a Partnerboxí.