BTW:
192 846 Kč. Přesně tolik je provize našeho nejlepšího affil partnera za měsíc srpen 2011. První fakturu měl v 02/2007 a to na cca 1000 Kč.
192 846 Kč. Přesně tolik je provize našeho nejlepšího affil partnera za měsíc srpen 2011. První fakturu měl v 02/2007 a to na cca 1000 Kč.
Kam to bylo?mikey píše:A ještě jedna malá motivace
SUNicko píše:Kam to bylo?mikey píše:A ještě jedna malá motivace
Tak to je ranec, nevím jakou máš procentuální sazbu provize, ale i kdyby to byli 3% tak ten zájezd byl neskutečně drahejmikey píše:SUNicko píše:Kam to bylo?mikey píše:A ještě jedna malá motivace
Já doufám, že se to povede víckrátfreez píše:Tak to je ranec, nevím jakou máš procentuální sazbu provize, ale i kdyby to byli 3% tak ten zájezd byl neskutečně drahejTo se asi nepovede dvakrát
a jestli máš 1% tak si nedovedu představit, že někdo zaplatil přes půl mega za dovču přes Invia, leda že jsi chytnul člověka co poptával zájezd pro skupinu, to už jsem viděl.
No taky bych jel za půl míčemikey píše:Já doufám, že se to povede víckrátfreez píše:Tak to je ranec, nevím jakou máš procentuální sazbu provize, ale i kdyby to byli 3% tak ten zájezd byl neskutečně drahejTo se asi nepovede dvakrát
a jestli máš 1% tak si nedovedu představit, že někdo zaplatil přes půl mega za dovču přes Invia, leda že jsi chytnul člověka co poptával zájezd pro skupinu, to už jsem viděl.
Jinak ten zájezd stál opravdu přes půl milionu. Do Thajska na Invii najdeš zájezdy s cenou nad 100 000 Kč, takže by stačila čtyřčlenná rodina...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti