Commission Junction
Re: Commission Junction
Jo tak pokud budu mít smlouvu s VIVnetworks tak to je potom jiná, jak se ale zaregistruješ do CJ a použiješ jeden jedinej baner, jseš plátce, jde o to jak to budou přefakturovávat resp na koho to bude registrované, pokud na ně a jen ti přidělí pro web PID, pak by to šlo. Pokud půjdou jen peníze na účet plátce, je to o ničem, protože smlouva s CJ je na tvé jméno, každopádně jsem zvědavý co zjistíš, počkám si na tvůj článek. Pravda je, že používání CJ a nutnost stát se plátcem mnohé odradí, i když já musím za nějakou dobu co plátce jsem, říct že je to naprosto zbytečná obava.
Měli by to dělat tak, že účet je veden na ně a ty do něj máš přístup. Pokud si to dobře pamatuju ze schůzky s něma. Říkali, že to takto již pár větších partnerů co nechtěli být plátci používá.
Tak jsem dnes vydal článek ohledně přefakturace CJ.com a VIV Networks tu:freez píše:Jo tak pokud budu mít smlouvu s VIVnetworks tak to je potom jiná, jak se ale zaregistruješ do CJ a použiješ jeden jedinej baner, jseš plátce, jde o to jak to budou přefakturovávat resp na koho to bude registrované, pokud na ně a jen ti přidělí pro web PID, pak by to šlo. Pokud půjdou jen peníze na účet plátce, je to o ničem, protože smlouva s CJ je na tvé jméno, každopádně jsem zvědavý co zjistíš, počkám si na tvůj článek. Pravda je, že používání CJ a nutnost stát se plátcem mnohé odradí, i když já musím za nějakou dobu co plátce jsem, říct že je to naprosto zbytečná obava.
http://www.tipinternet.cz/cj-com-pro-neplatce-dph/
O affiliate a online podnikání píšu čas od času na svém blogu TipInternet.cz
Paradni clanek, diky za nej! Dalsi provizi si tedy za prefakturaci/zprostredkovani VIV nebere? Kazdopadne musim pochvalit, pro hromadu ceskych affilaku je to uzasna zprava.. Sice tim padem muj business plan zkrachoval, ale to neni poprve ani naposled
Kdyz uz tedy jsme u CJ, vyuzivate u nich primarne CZ nebo cizi affily? Ja osobne z 90% CZ..
Kdyz uz tedy jsme u CJ, vyuzivate u nich primarne CZ nebo cizi affily? Ja osobne z 90% CZ..
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Pro zobrazovani reklam ve verejne siti CJ neni jiz nutno byt platcem DPH, pokud se zaregistrujete pod VIVNETworks, sro a provize si muzete prefakturovat. Svuj ucet budete mit veden pod VIVNETworks a budete mit standartni online ucet. Pokud budete mit o tuto sluzbu zajem tak nas prosim kontaktujte.
Upozornuji jeste na noveho inzerenta v CJ. Je to CEZ Prodej a odmenuje od 1.4.2012 za smlouvu na plyn 450Kc a 130Kc za kvalifikovany lead.
VIVNETworks
Pro zobrazovani reklam ve verejne siti CJ neni jiz nutno byt platcem DPH, pokud se zaregistrujete pod VIVNETworks, sro a provize si muzete prefakturovat. Svuj ucet budete mit veden pod VIVNETworks a budete mit standartni online ucet. Pokud budete mit o tuto sluzbu zajem tak nas prosim kontaktujte.
Upozornuji jeste na noveho inzerenta v CJ. Je to CEZ Prodej a odmenuje od 1.4.2012 za smlouvu na plyn 450Kc a 130Kc za kvalifikovany lead.
VIVNETworks
Musis si o ne napsat na email. V CJ je nenajdes.kalabek píše:To VIVNETworks:
Mám velký problém najít XML feedy, nevíte kde jsou?
Nemate take nekdo od vcera potize s CJ? Prihlaseni mi probehne v poradku, ovsem kdyz chci otevrit reporty nebo zobrazit linky u kterychkoliv inzerentu tak mi CJ hodi jen stranku s chybou - Commission Junction - Error. Z podpory mi odepsali, ze zadny problem nevidi, at zkusim jiny prohlizec. Chyba je samozrejme u nich, prohlizec by mi takovou stranku nevygeneroval. Nesetkal jste se s tim nekdo?
Mám stejný problém...lookass píše:Nemate take nekdo od vcera potize s CJ? Prihlaseni mi probehne v poradku, ovsem kdyz chci otevrit reporty nebo zobrazit linky u kterychkoliv inzerentu tak mi CJ hodi jen stranku s chybou - Commission Junction - Error. Z podpory mi odepsali, ze zadny problem nevidi, at zkusim jiny prohlizec. Chyba je samozrejme u nich, prohlizec by mi takovou stranku nevygeneroval. Nesetkal jste se s tim nekdo?
Zjistím někde, jaké kampaně CJ nabízí aniž bych se musel předtím registrovat?
Jde mi hlavně o zahraniční (anglicky hovořící) kampaně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Česká a slovenské kampaně najdeš uvedené na našem webu: http://www.vivnetworks.com/category/inz ... /inzerentijedy píše:Zjistím někde, jaké kampaně CJ nabízí aniž bych se musel předtím registrovat?
Zahraniční bohužel až po registraci. Jaký obor je pro tebe zajímavý?
Novinky o programech našich inzerentů čtěte na VIVblogu, pořádáme Affiliate konferenci.
Přehled našich inzerentů najdete na našem webu katalog inzerentů v CJ
Zastupujeme Commission Junction v ČR a SK. Naše podnikání je Affiliate Marketing.
Přehled našich inzerentů najdete na našem webu katalog inzerentů v CJ
Zastupujeme Commission Junction v ČR a SK. Naše podnikání je Affiliate Marketing.