Affil a Facebook
Affil a Facebook
Nějaké zkušenosti, ideálně i výsledky, s propagací affil programů, potažmo affil refrenčních kódu skrze Facebook? Díky.
Re: Affil a Facebook
SUNicko, nechtel by ses vice rozepsat o https://twitter.com/sunicko/statuses/164357058777464834 ? 

Hum hum, to by mě taky zajímalo:).
Jinak ads na nějaké konverze na FB moc nejsou. Spíše je to dobré na objem, těch lidí se dá sehnat fakt monster moc. Ale v česku konvertují mizerně, cca 7x méně, než ze sezna/google PPC.
Ale osvědčily se mi ty ads na získání fanoušků -> těm dát kvalitní žrádlo -> podstrčit jim něco na čem vydělám
Jinak ads na nějaké konverze na FB moc nejsou. Spíše je to dobré na objem, těch lidí se dá sehnat fakt monster moc. Ale v česku konvertují mizerně, cca 7x méně, než ze sezna/google PPC.
Ale osvědčily se mi ty ads na získání fanoušků -> těm dát kvalitní žrádlo -> podstrčit jim něco na čem vydělám
Přečtěte si knihu Jak prodat více díky AFFILIATE MARKETINGU. Využijte 1. český software, který umožňuje komukoliv velmi rychle spustit affliate program pro váš e-shop či projekt AffilBox.cz. Partneři se mohou registrovat do +500 kampaní na 1 místě = na Partnerbox.cz. A neměly by vám ujít naše 2 podcasty = Affilboxí a Partnerboxí.
Tam není moc o čem se rozepisovat. Má zkušenost je taková, že stačí produktová FB page (nikoliv, Miluji spaní pod peřinkou ve dvou
s 10 000 fans a pak třeba i 1x týdně nahodit status s affil odkazem a hned je z toho 300 nových či refreshlých cookies v českých kompech. Základem je ale mít fanoušky, kteří mají o daný produkt zájem, ne ty desítky tisíc fake, jako řada jiných stránek. Že to konvertuje asi není třeba psát 
Správcuji i jednu FB page 100 000+ s nefake fandy, bohužel neproduktovou, takže tyto si čas od času pouze statusem odliji na tématickou stránku s Adsense. Jeden takový status odhadem přivede 2500 lidí na web za daný den, který většinou ještě neviděli a tedy netrpí reklamní slepotou a klikají, kam klikat mají = roste CTR. Samozřejmě neklikne všech 2500, to bychom žili v Ráji

Správcuji i jednu FB page 100 000+ s nefake fandy, bohužel neproduktovou, takže tyto si čas od času pouze statusem odliji na tématickou stránku s Adsense. Jeden takový status odhadem přivede 2500 lidí na web za daný den, který většinou ještě neviděli a tedy netrpí reklamní slepotou a klikají, kam klikat mají = roste CTR. Samozřejmě neklikne všech 2500, to bychom žili v Ráji

Souhlas. Mám stejnou zkušenost. Na sháněné fans pro FB page jsou FB ads ideální. Na prokliky někam pryč, pokud člověk nemá fakt lhát, tak už moc ne.AffilBox píše:Jinak ads na nějaké konverze na FB moc nejsou. Ale osvědčily se mi ty ads na získání fanoušků -> těm dát kvalitní žrádlo -> podstrčit jim něco na čem vydělám
-
- Kontaktovat uživatele:
Já kdysi měl web na dvd v časopisech a skvěle mi tam jel adsense. S tvým trafficem jsem dělal okolo 25$ denně.
8000 fanoušků na Facebooku za 60 dní?
duplicitní reklama // edit: admin
Dave: jak mám podle tebe teď postupovat? Smazat příspěvek? Účet? Smazat affil id z odkazu? To poslední mi přijde nejrozumnější. Bylo by to bez cenzury a zároveň ukázka ostatním, že zištné komenty se tu nevyplatí..
Affilák.cz - blog nejen o affiliate marketingu
Nevadí mi, když tu někdo hodí affil aby získal podpartnery, naopak. Osobně nemám nic proti být pod někým a pomoct mu k lepším ziskům. Ale polední dobou tu spamujou lidi s nicneříkajícím obsahem a ke všemu jsou duplicitní.
Také jsem v začátcích jen spamoval, protože je to nejlevnější a nejlepší způsob jak dát druhým vědět, že jsem tu taky. Ale od toho jsou jiné fóra.
Osobně bych tyto nabídky házel do 1 vlákna - "Nabídka nových affiliate programů"
Také jsem v začátcích jen spamoval, protože je to nejlevnější a nejlepší způsob jak dát druhým vědět, že jsem tu taky. Ale od toho jsou jiné fóra.
Osobně bych tyto nabídky házel do 1 vlákna - "Nabídka nových affiliate programů"
Cestujlevne.com - žij dokud můžeš!