eSpolupráce
eSpolupráce
Popis
Affil platforma zahrnující půjčky, pojištění, mall.cz, zdraví a liposukce
Výhody/nevýhody
+ Stabilní silná společnost Elephant Orchestra
- Na začátku espolupráce jede na základním PostAffiliate Pro, ale po přechodu na vip.espoluprace už funguje na trochu hezčím vlastním layoutu (jádro je stejné).
Tip: Při registraci zadejte do pole "poznámka" 4b3ff2f4f2c88 a dostane jednorázový bonus 100Kč.
Affilák.cz - blog nejen o affiliate marketingu
Re: eSpolupráce
Dostal jsem echo z eSpoluprace že ve středu startuje nový systém, tak uvidíme...
Tak tak, nejspíše blogerům zaslali echo s tím, že zítra jim umožní nakouknout do systému kde jsou i nové kampaně za to, že napíší na svůj blog objektivní recenzi. Tak přemýšlím o tom, že to zkusím a něco sepíšu na blog.
O affiliate a online podnikání píšu čas od času na svém blogu TipInternet.cz
Tak na webtrhu založili vlákno, že je venku již nová verze. Zkusil jsem se registrovat a nemohu se přihlásit. Jsem jediný s tímto problémem? Děkuji.
Přihlašování má stejné údaje z původní espolupráce, ale nějak jim nesedí avizované provize s těmi v administraci..
Affilák.cz - blog nejen o affiliate marketingu
Díky Maigi, už mně jejich support odepsal ve stejném duchu. Bohužel info mail o nové verzi mně přišel o mnoho hodin později, než co jsem se zkoušel zaregistrovat
No ono se totiž není kde přihlásit, je tam jen registrace ale není nikde přihlášení, došel mi email, že se mohu přihlásit se stávajícím loginem, ale jaksi nemám kam ho zadat
Já jsem žádnej mail nezaznamenal.Loginy mi fungují - pole pro přihlášení je uplně nahoře...